Hundsund Skolerestaurant

 
SKF driver skolerestauranten ved Hundsund ungdomsskole. Elever og lærere blir tilbudt varm komplett, næringsriktig lunsj, basert på retningslinjer og tilpasset barn og unge til selvkost. Prisen på komplett lunsj inkl.drikke er estimert til kr. 35,00 / måltid / ungdomsskoleelev.

Tirsdag og torsdag tilbyr vi middag mellom kl.15.00 og 18.00. ( NB: Stengt i alle skoleferier)

Vi kan tilby god hjemmelaget husmannskost i et hyggelig miljø. Alltid alternative retter, kjøtt eller fisk.

Voksne kr. 80,- , barn/ungdom (over 6 år og under 18 år) kr. 60,- , barn under 6 år kr. 40.-

Ta med hjem?                                                                                       
Kom innom og hent middag til kr. 75,- per porsjon (mandag, onsdag, fredag – ring før kl.12.00 hent før kl.14.00)

Velkommen :-)

 
MEPS = Mer Energi På Skolen, er et prosjekt som ble satt i gang høsten 2003. Det var etter mange artikler og advarsler om ungdommen i Norges matvaner, at vi ønsket en annerledes ungdomsskole på Snarøya. Hvorfor ikke tilby barna mer energi i form av et ernæringsriktig sammensatt måltid mitt på dagen?

Onsdag 29 mars 2006 ble for oss en merkedag. Bærum kommunestyre vedtok tjenesteutviklingen på Hundsund Grendesenter. Det innebærer at vi har fått godkjent vårt MEPS-prosjekt. Det vil på Hundsund ungdomsskole bli servert et varmt næringsriktig lunsjmåltid, etter svenske retningslinjer, hver dag. I desember 2006 ble det også besluttet å tilby frokost.

SKF og BK har skrevet en partnerskapsavtale, hvor BK legger tilrette for kjøkkenet og SKF skal skaffe storkjøkkenutstyret.
 
Se hjemmesiden www.hundsundskolerestaurant.com for mer info. Vil du vite enda mer? se også www.skolematensvenner.no
Comments